Μία μοναδική μουσική βραδιά για το «Καταφύγιο Γυναίκας»

Την Τετάρτη 7 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τίτλο: «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ», που διοργάνωσε στο χώρο της ΔΕΘ-Helexpo το «Καταφύγιο Γυναίκας». Στην συναυλία συμμετείχαν αφιλοκερδώς με σειρά εμφάνισης, οι καλλιτέχνες: Νικόλας Λειβαδίτης, Σπύρος Γραμμένος, Πάνος Μουζουράκης, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιώτα Νέγκα / Θέμης Καραμουρατίδης, Νατάσσα Μποφίλιου, Φοίβος Δεληβοριάς και ως παρουσιαστής ο Γιάννης Σερβετάς. Η συγκεκριμένη συναυλία, πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη βία εις βάρος των γυναικών και παράλληλα την οικονομική ενίσχυση του «Καταφυγίου Γυναίκας».
Το «Καταφύγιο Γυναίκας» αποτελείται από μια ομάδα εθελοντών με όραμα και αληθινό ανθρωπιστικό ενδιαφέρον για την καταπολέμηση κάθε μορφής κακοποίησης. Η ομάδα απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που συνεργάζονται καθημερινά και υπεύθυνα για τη στήριξη γυναικών που έχουν υποστεί κακοποίηση και το έχουν πραγματικά ανάγκη. Οι υπηρεσίες προσφέρονται σε γυναίκες άνω των 18 ετών, χωρίς προκαταλήψεις και διαχωρισμούς, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκεύματος, κοινωνικοοικονομικής κατάστασης, και σεξουαλικού προσανατολισμού. Το «Καταφύγιο Γυναίκας» στηρίζεται στις αρχές του ανθρωπισμού, της ανιδιοτελούς προσφοράς, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο.
Για δωρεές ( με πληροφορίες από το katafygiogynaikas.org):
Με τραπεζική κατάθεση
Για τις δωρεές σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό είναι απαραίτητο να γράψετε το όνομα του καταθέτη και τη λέξη δωρεά.
Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού IBAN BIC
Eurobank 0026.0243.73.0101309190 GR8102602430000730101309190 EFGBGRAA
Με ταχυδρομική επιταγή ΕΛΤΑ
Χρηματική δωρεά μέσω ταχυδρομικής επιταγής ΕΛΤΑ, αποστολή προς:
«Καταφύγιο Γυναίκας», Εγνατία 38, Τ.Κ. 546 26, Θεσσαλονίκη