Επίθεση με μπογιές στον τηλεοπτικό σταθμό Action24

Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου, όπου άγνωστοι πέταξαν μπογιές και τρικάκια για τον φυλακισμένο Δημήτρη Κουφοντίνα. «Η επίθεση εναντίον του action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας & της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη. Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται & δεν εκφοβίζεται», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης.
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, δήλωσε: «Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της Δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη».
Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καταδικάζει την επίθεση: «Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού». Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας δήλωσε ότι η επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού action24 είναι μία ακόμα επίθεση κατά της ελευθερίας του Τύπου, αλλά και μία ακόμα αποτυχημένη απόπειρα τρομοκράτησης.