Εκτός Ν.Δ. ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος για τις δηλώσεις του για τον Μπουτάρη

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ετέθη εκτός του κόμματος με αφορμή τις δηλώσεις του για τον Γιάννη Μπουτάρη. Στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει: «Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»
Ο κ. Καμπόσος από τη πλευρά του τόνισε στον λογαριασμό του στο facebook: «Ενημερώθηκα πριν λίγο για την απόφαση του προέδρου της Ν.Δ . Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι. Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους. Παραμένω σταθερός στις αξίες της Δημοκρατίας και του ελεύθερου λόγου. Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ».
Τα μέλη της παράταξης «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: «Ως μέλη της παράταξης «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου , θεωρούμε βεβιασμένη και άδικη την απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να διαγράψει ένα σημαίνον πολιτικό πρόσωπο και έναν άκρως επιτυχημένο αυτοδιοικητικό όπως,ο Δημήτρης Καμπόσος. Τα σπουδαία έργα που έχει υλοποιήσει η δημοτική αρχή του Δημήτρη Καμπόσου στον Δήμο Άργους Μυκηνών καταστούν σαφές πως πρόκειται για έναν Δήμαρχο που στηρίζει την πολιτική του οντότητα στις πράξεις και όχι στα λόγια. Δηλώνουμε ότι, αυτή η άδικη διαγραφή δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την ενότητα της παράταξης μας, η οποία είναι αρραγής και ενωμένη. Η παράταξη μας θα αγωνιστεί για την πρόοδο του τόπου, ώστε να σταματήσει η κατρακύλα, η οποία πηγάζει από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».