ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ

" Το 2013 ήταν χρονιά δοκιμασιών, χρονιά δύσκολη αλλά καθοριστική. Το 2014 είναι ένα αύριο, με ελπίδα. Γιατί βάλαμε τις βάσεις γι’αυτό. Αντισταθήκαμε εμπράκτως στην ζοφερή οικονομική πραγματικότητα και αντί να καταγγέλλουμε και να μεμψιμοιρούμε, κοιτάξαμε πώς να βρούμε λύσεις στα προβλήματ6α της πόλης και των κάτοικων της. Στηρίξαμε αποτελεσματικά τους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται σκληρά. Ταυτοχρόνως, κάναμε στοχευόμενα και σταθερά βήματα καινοτομίας και ανάκαμψης.
Ήταν ένας αγώνας καθημερινός. Για να παραμείνει η Αθήνα ζωντανή και δυνατή στην κρίση. Ένα πρώτο δείγμα των μεγάλων αλλαγών που αναζητά που αναζητά η κοινωνία. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μαζί με το 2013 που φεύγει να πετάξουμε οριστικά ξεπερασμένα στερεότυπα και αντιλήψεις πολιτικής λειτουργίας.
Ελάτε να υποδεχτούμε όλοι μαζί το 2014, με νέες μορφές συλλογικότητας, αλληλεγγύης και ανάπτυξης. Γιατί η δύναμη της Αθήνας είναι η δύναμη των πολιτών της. Και μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε το 2014 που σε λίγο ξεκινά μια χρονιά σημαδιακή και ευοίωνη".