ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε Ανάσταση στο Ναύπλιο με τη σύζυγό του και δήλωσε : «Ας κρατήσει ο καθένας μέσα του, στην καρδιά του, μια αναμμένη λαμπάδα που να συμβολίζει την προσδοκία για την Ανάσταση και της πατρίδας μας και την αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού λαού. Χριστός Ανέστη».
Ο Αλέξης Τσίπρας γιόρτασε στην Κρήτη ενώ την Κυριακή του Πάσχα μετέβη στη Γαύδο και τόνισε ότι μετά τη σταύρωση έρχεται η ανάσταση, όμως για την Ελλάδα ο γολγοθάς του μνημονίου είναι μία συνεχής σταύρωση χωρίς ανάσταση.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, έκανε Ανάσταση στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου ενώ την Κυριακή του Πάσχα, μετέβη στο στρατιωτικό φυλάκιο στους Δρυμάδες Πωγωνίου και δήλωσε: «Ο Ιησούς Χριστός κατέβηκε, λοιδορήθηκε, βασανίστηκε, σταυρώθηκε για να σώσει τον άνθρωπο, να σώσει όλους εμάς. Και το μήνυμα είναι για εμάς, αυτή τη στιγμή να δείξουμε την υπομονή, το θάρρος και την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουμε τα δικά πάθη. Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλους».
O Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε Πάσχα στην Θεσσαλονίκη ενώ ο Πάνος Καμμένος πήγε Ικαρία. « Εύχομαι Καλό Πάσχα με την ελπίδα η θυσία του Ιησού και το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης να δώσουν δύναμη στους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες πολίτες», τόνισε ο Πρόεδρος Ανεξάρτητων Ελλήνων.