ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Παρουσία του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Οφθαλμιατρείου Αθηνών.
«Είναι για εμένα πολύ μεγάλη τιμή και τύχη να εγκαινιάζω ένα έργο που κράτησε τόσα πολλά χρόνια αλλά τελικά παραδίδει ένα στολίδι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Νομίζω ότι και μόνο να το δει κάποιος, καταλαβαίνει ότι εδώ έχουμε κάτι σπουδαίο. Και σε μια χώρα που συνηθίζουμε να δείχνουμε μόνο τη μιζέρια και τα άσχημα και να κατηγορούμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι έχει διαρκείς αποτυχίες, δεν έχει μόνο διαρκείς αποτυχίες. Έχει και επιτυχίες που πρέπει να προβάλουμε.
Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό. Αντιλαμβάνομαι ότι τις εποχές που ζούμε, ξεπερνάτε πολλές φορές τους εαυτούς σας. Η Πολιτεία θα κάνει αυτό που μπορεί περισσότερο, σε εποχές που δεν είναι εύκολες για κανέναν από εμάς. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Χαραμή και όλο το Σύλλογο των Φίλων του Οφθαλμιατρείου, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο πλάι της Πολιτείας, των εργαζομένων και όλης της προσπάθειας για να φθάσουμε σήμερα εδώ.
Και να πω ότι πράγματι με τη νέα οργανωτική δομή και διασύνδεση όπως την έχουμε σχεδιάσει, πιστεύω ότι μπορεί το Οφθαλμιατρείο, ένας χώρος όπου εξυπηρετεί πάνω από 200 ασθενείς την ημέρα, να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας και να έχουμε έναν χώρο όχι από τους καλύτερους στην Ελλάδα, αλλά θα έλεγα από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή τύχη και επιτυχία σε όλους» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.