Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Στην επίσημη έναρξη του προγράμματος για τις δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις από τον Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε στις 2 Νοεμβρίου ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Άδωνις Γεωργιάδης . Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι το υπουργείο Υγείας θα είναι αρωγός στην προσπάθεια του Ροταριανού Ομίλου για το κοινωνικό φαρμακείο όπως έγινε και στην Αθήνα με τη συμμετοχή του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, του ΕΟΦ και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
"Προσπάθειες σαν τη σημερινή μας γεμίζουν ελπίδα διότι δείχνουμε σε αυτή τη χώρα, παρά την κρίση, κάνουμε ένα βήμα εμπρός. Σε αυτή την ώρα της κρίσης πρέπει ο ένας να δώσει χείρα βοηθείας στον άλλο και αυτό κάνουμε εδώ και για αυτό ήρθα από τη Αθήνα. Γιατί θεωρούσα ότι αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να το μάθουν περισσότεροι. Μέσα απο την Ελλάδα της κρίσης ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης μαζί με όλους εσάς τους νέους ανθρώπους, κάνει ένα βήμα για πεί αυτή την Ελλάδα θέλουμε, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Παρά λοιπόν ίσως και τις ελπίδες ορισμένων, θέλω να το ξέρετε , η Ελλάς θα τα καταφέρει", τόνισε ο κ. Γεωργιάδης στην ομιλία του.
Ο υπουργός σχολιάζοντας τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας με ράντζα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός είπε ότι ακόμη και στον Καναδά που είναι αναπτυγμένη χώρα ο χρόνος αναμονής στα τμήματα επειγόντων περιστατικών είναι 5,5 ώρες.

VIDEO:

http://www.youtube.com/watch?v=U_fMBvGVc98

http://www.youtube.com/watch?v=ExAT43RLfFw