Εν ενεργεία αστυνομικός χειροτονήθηκε διάκονος στη Μητρόπολη Σταγών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του αγίου Θωμά Αμπελοκήπων, και προέβει στη χειροτονία σε διάκονο εν ενεργεία αστυνομικού. Ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος τόνισε κατά τη χειροτονία του νέου διακόνου π. Ισιδώρου Κολοβού, «ότι ολοι μας ως κληρικοί θα πρέπει να δείχνουμε το παράδειγμά μας προς την Εκκλησία η οποία μας κάλεσε και πρόσθεσε πως «από σήμερα ανοίγεται ένας νέος δρόμος μπροστά σου που θα σου αλλάξει ολόκληρη τη ζωή, αφού θα σε οδηγήσει μέσα στο ιερό θυσιαστήριο».
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης ο κ. Θεόκλητος απευθυνόμενος προς τον νεοχειροτονηθέντα διάκονο, ενισχύοντάς τον πνευματικά υπογράμμισε πως «από σήμερα θα αλλάξει μέσα σου ό,τι μέχρι τώρα σε βασάνιζε και σε ταλάνιζε. Αφού γίνεσαι και εσύ ένας καρπός του αγίου πνεύματος». Κλείνοντας, ο κ. Θεόκλητος κάλεσε τον νέο διάκονο να ευχαριστεί και να σέβεται τους γονείς του γιατί, όπως σημείωσε, «είναι αυτοί που μας καθοδηγούν και μας προσφέρουν στην εκκλησία και χαίρονται και καυχιούνται για εμάς».
Ο διάκονος π. Ισίδωρος ιδιαίτερα συγκινημένος, κατά την χειροτονητήριο λόγο του, ευχαρίστησε θερμά τον μητροπολίτη Σταγών κ.Θεόκλητο για την τιμή που του έκανε, την οικογένειά του, τους φίλους του και όσους παραβρέθηκαν στην ακολουθία, καθώς και τον πνευματικό του πατέρα και προϊστάμενο του ναού π. Αλέξιο Μπουρλή. Να σημειωθεί ότι στη χειροτονία παρέστησαν κληρικοί, συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοι του π. Ισιδώρου, αφού υπηρετεί στο υπουργείο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να τον τιμήσουν στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του.