Παρουσία του Μητροπολίτη Λαγκαδά η εκδήλωση του Θεόδωρου Καράογλου για το δημογραφικό

«Δημογραφικό: Προτάσεις και λύσεις για το εθνικό μας αδιέξοδο» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου,τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου «Διακονία» στην Πυλαία. Ομιλητές ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, ο Διεθνολόγος Βενιαμίν Καρακωστάνογλου και ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες»,Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος.
Την εκδήλωση συντόνισε η γιατρός και δημοσιογράφος Λίνα Φιλιππιάδου ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, π. Αλέξιος, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, Τάσος Σπηλιόπουλος και ο νέος Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης. Στο τέλος της εκδήλωσης τιμήθηκαν πολύτεκνες οικογένειες.
«Πρέπει να ανοίξουμε την αγκαλιά μας, να αγαπήσουμε πραγματικά τα παιδιά μας, να σταθούμε δίπλα τους και κοντά τους από την μικρή ηλικία μέχρι και την μεγάλη. Να τα παρακολουθήσουμε και να τα συμπαρασταθούμε, ιδιαίτερα στην εφηβεία, και να τους πούμε ότι δεν υπάρχουν κλειστοί δρόμοι, να τους πούμε ότι όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και με τη δύναμη της πίστεως, με την πίστη στον Χριστό και με τη δύναμη της ζωής της Αγίας μας εκκλησίας που είναι η ζωή των Αγίων μας και η ζωή της παραδόσεώς μας, μπορούν καί να ελπίζουν καί να προσδοκούν και με βεβαιότητα να πορεύονται στο μέλλον», τόνισε στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Θεόδωρος Καράογλου

https://www.youtube.com/watch?v=jD3_pYFP8Bk

Μητροπολίτης Λαγκαδά

https://www.youtube.com/watch?v=HULC6v3EScw