Φιλανθρωπική μουσική βραδιά στην Επανομή από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Καλαμαριάς

Με μουσικό υπόβαθρο μελίρρυτων ηχημάτων παφλασμού κυμάτων που γαλήνια σιγοτραγουδούν, μέσα σε ένα θαυμάσιο παραθαλάσσιο χώρο, δίπλα στο κύμα στην πανέμορφη παραλία της Επανομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 με μεγάλη επιτυχία φιλανθρωπική μουσική βραδιά με τίτλο «Θάλασσα πλατιά, σ΄ αγαπώ γιατί μου μοιάζεις» που διοργάνωσε το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς με τη σεπτή ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, π. Ιουστίνου.
Η εκδήλωση περιλάμβανε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα διανθισμένο με ορχηστρική μουσική, ερμηνευτική απόδοση ποιοτικών τραγουδιών από την Ελληνική μουσική σκηνή από καταξιωμένους καλλιτέχνες με βασική θεματολογία τραγούδια της θάλασσας, πλούσια κεράσματα, κληρώσεις δώρων, χορευτικό πρόγραμμα και άλλες εκπλήξεις. Ο Σεβασμιώτατος, στο χαιρετισμό του απηύθυνε εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές, στους χορηγούς της εκδήλωσης και στους παρευρισκομένους τονίζοντας ότι η εκδήλωση αυτή υλοποιείται για την ενίσχυση δύο σπουδαίων φιλανθρωπικών δράσεων της Ιεράς Μητροπόλεως, τα προγράμματα “Κανένα παιδί χωρίς πρωινό στο σχολείο” και “Κανένα παιδί χωρίς σχολικά είδη”.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών, κ. Χρυσόστομος, ο οποίος με ιδιαίτερα θερμουργό λόγο αναφέρθηκε στις σπουδαίες και πολυσχιδείς δράσεις που πραγματοποιούνται στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς με πρωτεργάτη τον Σεβασμιώτατο, π. Ιουστίνο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν άρχοντες του τόπου, συνεργάτες της Μητροπόλεως, μέλη των φοιτητικών συνάξεων και των συνάξεων νέων ζευγαριών, καθώς και πλήθος κόσμου που με αγάπη Χριστού ανταποκρίνεται πάντα ολόθερμα στο φιλανθρωπικό κάλεσμα της Εκκλησίας.