Η Νέα Δημοκρατία προσέφερε 500 βιβλία στη δημοτική βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης

Αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας παρέδωσε σήμερα 500 βιβλία για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης ολοκληρώνοντας έτσι την πρωτοβουλία που ξεκίνησε τα Χριστούγεννα και αφορούσε στη συλλογή βιβλίων από τις οργανώσεις του κόμματος και τη διάθεσή τους για κοινωφελείς σκοπούς. Είχε προηγηθεί τον Δεκέμβριο η προσφορά βιβλίων και δώρων στις γυναίκες και τα φιλοξενούμενα παιδιά του καταστήματος κράτησης Ελεώνα Θήβας καθώς και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Η παράδοση των βιβλίων έγινε παρουσία του Δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, κ. Αναστάσιου Μαυρίδη, και από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχαν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στεργίου, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού, κ. Πίστη Κρυσταλλίδου, ο Γραμματέας Προγράμματος, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, και η Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δέσποινα Μεντεσίδου.
Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου αμέσως μετά το τέλος της επίσκεψης δήλωσε: «Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας υλοποιούν και συμμετέχουν διαχρονικά σε εθελοντικές δράσεις, γιατί πιστεύουμε στη δύναμη της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Σήμερα εμπλουτίζουμε τη δημοτική βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης με 500 νέα βιβλία, προκειμένου να ενισχυθεί το ήδη σημαντικό έργο της, εγκαινιάζοντας για το 2020 μια σειρά από αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Γινόμαστε μέρος της αλλαγής που θέλουμε να δούμε».