Δήμος Θεσσαλονίκης: «Fake news για δήθεν απομακρύνσεις αδεσπότων»

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος με αρμοδιότητες για την προστασία των αδέσποτων ζώων Σωκράτης Δημητριάδης διαψεύδουν κατηγορηματικά καταγγελίες που αναπτύχθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν παράτυπης απομάκρυνσης αδέσποτων σκύλων.

Δημοσίευση: 17.04.21 | 03:10

Συνάντηση Σταύρου Καλαφάτη με τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο

«Φαίνεται ότι και στη Θεσσαλονίκη, στη Μακεδονία και στη Θράκη βαδίζουμε στην τελευταία αλλά και πιο ευαίσθητη φάση όσον αφορά την πανδημία. Σε αυτό το ντεμαράζ διαρκείας πρέπει να επικρατήσει συνεχής εγρήγορση και όχι εφησυχασμός.

Δημοσίευση: 16.04.21 | 21:22

Διαδοχικές συναντήσεις Ζέρβα με Κεφαλογιάννη – Γεωργαντά

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργο Γεωργαντά καθώς και με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη είχε σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Δημοσίευση: 16.04.21 | 17:05

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών για μία εβδομάδα

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 19 Απριλίου και για μία εβδομάδα.

Δημοσίευση: 16.04.21 | 00:34

Κοινή επιστολή Περιφερειαρχών στον Πρωθυπουργό για τις καταστροφές από τον παγετό

Κοινή επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και οι Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ζητώντας ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο έκτακτης εν

Δημοσίευση: 15.04.21 | 01:57

Διακοπή υδροδότησης αύριο στο Ωραιόκαστρο

Από την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι την Πέμπτη, 15 Απριλίου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής διαρροής σε δικλείδα Φ200 του δικτύου ύδρευσης στην οδό Περικλέους - Πεύκων.

Δημοσίευση: 14.04.21 | 23:47

Πιθανή διακοπή νερού σήμερα στη Θέρμη λόγω έργου ύδρευσης

H ΔΕΥΑ Θέρμης ενημερώνει τους καταναλωτές της Κοινότητας Θέρμης ότι την Τετάρτη 14 Απριλίου, στην Κοινότητα Θέρμης ενδέχεται να γίνει διακοπή υδροδότησης, που θα οφείλεται στις εργασίες που γίνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ύδρευση Περιοχής Επέκτασης Οικισμού Θέρμης-Δήμου Θέρμης Εξωτε

Δημοσίευση: 14.04.21 | 00:20

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του Ιάκωβου Τσούνη

Στην έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του Ιάκωβου Τσούνη προχώρησε ομοφώνως το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της 7ης συνεδρίασής του. Το ψήφισμα διαμορφώνεται ως εξής:

Δημοσίευση: 13.04.21 | 22:46

Βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας από στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκαν δύο αγορανομικές παραβάσεις σε Α/Κ σκάφη για μη αναγραφή ζώνης αλίευσης των αλιευμάτων σε δελτία αποστ

Δημοσίευση: 13.04.21 | 21:28

Κλειστή η Τεχνική Υπηρεσία στο Ωραιόκαστρο λόγω κρούσματος Covid-19

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώθηκε ότι από σήμερα θα είναι κλειστό το κτίριο «Ι. Καποδίστριας» (Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο), όπου λειτουργεί η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 σε υπάλληλο.

Δημοσίευση: 13.04.21 | 21:14

Εργαζόμενος στην καθαριότητα βρήκε τσάντα με 1.000 ευρώ και την επέστρεψε

Ο Τάσος εργάζεται στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Πριν από λίγες ημέρες βρήκε εν ώρα εργασίας μία τσάντα με περίπου 1.000 ευρώ.

Δημοσίευση: 13.04.21 | 20:01

Δωρεάν WiFi σε 21 σημεία του Δήμου Παύλου Μελά

Ο Δήμος Παύλου Μελά εξασφάλισε ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, για κατοίκους και επισκέπτες, σε 21 επιλεγμένες τοποθεσίες και δημοτικά κτήρια των τριών δημοτικών ενοτήτων, μέσω της χρηματοδοτικής υποστήριξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της πρωτοβουλίας WiFi for Europeans (WiFi4EU).

Δημοσίευση: 13.04.21 | 00:35

Καταγγελίες για τις συνθήκες ταφής απόρων στο Κοιμητήριο Ευόσμου

Απαντήσεις και ξεκάθαρες θέσεις σε δημοσιεύματα και θέματα που έχουν ανακύψει αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Κοιμητήριο Ευόσμου, δίνει ο Σύνδεσμος Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης, την οποία υπογράφουν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου,

Δημοσίευση: 12.04.21 | 20:16

Δενδροφύτευση στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά

Ο Δήμος Καλαμαριάς ένωσε τις δυνάμεις του με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό WE 4 ALL και φύτεψαν 150 δενδρύλλια (πικροδάφνες, ροδιές, αγγελικές και μυδικές) στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα.

Δημοσίευση: 11.04.21 | 21:49

Ικανοποίηση Ζέρβα για το άνοιγμα των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασης για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: “Εκφράζω την ικανοποίησή μου για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην πόλη μας.

Δημοσίευση: 10.04.21 | 00:05

Εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος για την αρχαιολογική ανασκαφή στην πλατεία Ελευθερίας

Την αποφασιστικότητα της Δημοτικής Αρχής να ολοκληρωθεί με ταχείες διαδικασίες η αρχαιολογική ανασκαφή στην πλατεία Ελευθερίας επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Δημοσίευση: 09.04.21 | 16:58

Εθελοντική δενδροφύτευση δίπλα στους σχολικούς και αθλητικούς χώρους στην Άνω Ηλιούπολη

Την Τετάρτη 7 Απριλίου έλαβε χώρα μια σημαντική εθελοντική δράση δενδροφύτευσης 24 δέντρων και καθαρισμού δημόσιου χώρου πρασίνου, στην Άνω Ηλιούπολη, μεταξύ των οδών Ιθάκης και Περικλέους της ΔΕ Σταυρούπολης.

Δημοσίευση: 08.04.21 | 21:18

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από αύριο

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 8 Απριλίου έως και την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021.

Δημοσίευση: 07.04.21 | 22:05

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς στο Υπουργείο Παιδείας για την ανέγερση νέων σχολείων

Με μία ατζέντα που περιλαμβάνει την ίδρυση και ανέγερση νέων σχολείων στον Δήμο Καλαμαριάς, συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας, με την υφυπουργό Ζέτα Μακρή και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου, Αλέξανδρο Κόπτση, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς. Ο κ.

Δημοσίευση: 07.04.21 | 17:06

Έκλεισε πάλι το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώθηκε ότι το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη ως και την Παρασκευή, 7 ως 9 Απριλίου 2021, αντίστοιχα, λόγω κρουσμάτων Covid-19 σε υπαλλήλους.

Δημοσίευση: 07.04.21 | 15:57

Σελίδες