Ο Σταύρος Καλαφάτης στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

«Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης -κοντά στα Στενά, αλλά και στον εμπορευματικό δρόμο που περνάει από τη Βουλγαρία- έχει τις προοπτικές να καταστεί ένας από τους μεγαλύτερους εμπορευματικούς σταθμούς», τόνισε ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον

Δημοσίευση: 19.06.21 | 23:29

Σίμος Δανιηλίδης: «Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των εργαζόμενων στις κοινωνικές δομές»

Επείγουσα έκκληση προς την κυβέρνηση και το Ελληνικό Κοινοβούλιο για άμεση νομοθέτηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού όλων των εργαζομένων στις ευαίσθητες δομές υγείας, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας απευθύνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος ως πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνι

Δημοσίευση: 19.06.21 | 23:15

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στη σύνοδο της Ολομέλειας της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης στο Στρασβούργο

Παρουσία του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, πραγματοποιήθηκε σήμερα η εναρκτήρια σύνοδος της Ολομέλειας της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης στο Στρασβούργο. Ο κ.

Δημοσίευση: 19.06.21 | 22:44

Θάνατος λιμενεργάτη μετά από ατύχημα στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, με θύμα έναν 59χρονο λιμενεργάτη.

Δημοσίευση: 19.06.21 | 22:07

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 22 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Δημοσίευση: 19.06.21 | 00:50

Συσκευασίες φυτοφαρμάκων περισυλλέγει ο δήμος Θέρμης

Μία σημαντική πρωτοβουλία η οποία έχει στόχο την προστασία του περιβάλλοντος υλοποιεί ο δήμος Θέρμης. Εδώ και μερικές ημέρες ο δήμος έχει τοποθετήσει ειδικούς μεταλλικούς κάδους σε τέσσερα σημεία, στους οποίους θα συγκεντρώνονται οι κενές συσκευασίες από τα γεωργικά φάρμακα.

Δημοσίευση: 19.06.21 | 00:41

Στα σύνορα του Έβρου ο Σταύρος Καλαφάτης

Επίσκεψη στο εργοτάξιο κατασκευής του εμποδίου – φράκτη στην περιοχή των Φερών, στα ελληνοτουρκικά σύνορα και σε δύο επιτηρητικά φυλάκια στις Καστανιές και τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας περιελάμβανε το πρόγραμμα του Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας και Θράκης Σταύρου Καλαφάτη, κατά τη διάρκεια της διήμ

Δημοσίευση: 18.06.21 | 22:55

Στον Έβρο από σήμερα ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης

Την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου επισκέπτεται, από σήμερα Πέμπτη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης. Στην Αλεξανδρούπολη, ο κ.

Δημοσίευση: 17.06.21 | 22:33

Παραδόθηκαν Drones και εξοπλισμός για τη δασοπροστασία στους εθελοντές του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

Σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και άλλες σημαντικές προμήθειες που θα βοηθήσουν στη σπουδαία προσπάθεια που κάνουν για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών παρέδωσε σήμερα ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας του δήμου.

Δημοσίευση: 16.06.21 | 17:22

Διακοπή της κυκλοφορίας την Παρασκευή στο Κορδελιό λόγω ασφαλτόστρωσης

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Α. Παπανδρέου στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού (από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την Μοναστηρίου).

Δημοσίευση: 16.06.21 | 17:13

Διακοπή ρεύματος σήμερα στο Νέο Ρύσιο

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν θα πραγματοποιηθεί σήμερα από τις 08.00 έως τις 11.00 στο Ν.Ρύσιο. Συγκεκριμένα στους καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών: Κωνσταντινουπόλεως, Μεταμορφώσεως, Κύπρου, Ντέην, Εθν.

Δημοσίευση: 16.06.21 | 04:48

Εντοπίστηκε σορός ηλικιωμένου στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Παραλίας

Εντοπίστηκε την Τρίτη 15 Ιουνίου, ανθρώπινη σορός εντός θαλάσσης, στη θαλάσσια περιοχή Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση: 16.06.21 | 04:36

Καθαρισμός δημοτικών δασών από συνεργεία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

Ασπίδα προστασίας στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου υψώνεται με την έναρξη της εργολαβίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης σε 1.165 στρέμματα δασικής έκτασης στην περιοχή Ελαιορέματος του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Δημοσίευση: 15.06.21 | 23:53

Άγνωστοι έκλεψαν την καλωδίωση του θεάτρου στις Τσούκες και βανδάλισαν σχολείο

Σήμα κινδύνου για την έλλειψη αστυνόμευσης στο Δήμο Ωραιοκάστρου εκπέμπει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, μετά την καταγραφή νέων κρουσμάτων εγκληματικότητας στην περιοχή.

Δημοσίευση: 15.06.21 | 23:31

Παραδόθηκαν είδη ατομικής προστασίας σε στελέχη και εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ο πρώτος φορέας, που για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια διασφάλισε και παραδίδει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ατομικής προστασίας, για όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι την κρίσιμη ώρα είναι στην πρώτη γραμμή».

Δημοσίευση: 15.06.21 | 22:15

Αντιπυρική δράση σε Δημοτικό οικόπεδο στην οδό Αιάκου

Στα πλαίσια των δράσεων για την αντιπυρική προστασία, συνεργείο του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, προέβη την Τρίτη 15 Ιουνίου, σε επαναλαμβανόμενη κοπή της αυτοφυούς ανεπιθύμητης βλάστησης στο Δημοτικό οικόπεδο της οδού Αιάκου.

Δημοσίευση: 15.06.21 | 21:31

Νέα δρομολόγια των ΚΤΕΛ για Χαλκιδική

Μετά από επικοινωνία του Δημάρχου Νέας Προποντίδος Εμμανουήλ Καρρά και διατύπωση σχετικού αιτήματος στη διοίκηση του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, από την Τετάρτη 16 Ιουνίου ξεκινούν δύο νέα δρομολόγια: 9:00 το πρωί: Καλλικράτεια – Ηράκλεια- Γωνιά- Λάκκωμα- Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση: 15.06.21 | 02:57

Πυρκαγιά σε αποθήκη χημικών προϊόντων στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης

Πυρκαγιά σε εταιρεία αποθήκευσης χημικών προϊόντων ξέσπασε το βράδυ χθες, στην περιοχή Γέφυρα του Δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα. (Φωτο-αρχείου)


Δημοσίευση: 15.06.21 | 02:32

Πορεία Μνήμης για τα 200 χρόνια από τη Μάχη και το Ολοκαύτωμα των Βασιλικών

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων σχετικά με τον περιορισμό της πανδημίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιουνίου η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από τη Μάχη και το Ολοκαύτωμα των Βασιλικών.

Δημοσίευση: 14.06.21 | 23:57

Νεκρός άνδρας στην Πολίχνη που παρασύρθηκε από την καταιγίδα

Η σορός αγνοούμενου άνδρα εντοπίστηκε από τον Αντιδήμαρχο Παύλου Μελά Σάκη Λαζαρίδη, σε ρέμα στην Πολίχνη, ο οποίος είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά κατά τη διάρκεια της σφοδρής νεροποντής που έπληξε τη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 12 Ιουνίου.

Δημοσίευση: 13.06.21 | 01:54

Σελίδες