Καταγγελία των «Ενωμένων Μακεδόνων» για τον αποκλεισμό τους από τις εκλογές

Αποκλείστηκε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές για το δήμο Θεσσαλονίκης μετά από απόφαση του πρωτοδικείου, ο συνδυασμός «Ενωμένοι Μακεδόνες» οι οποίοι χαρακτηρίζουν τον αποκλεισμό τους «ύπουλο» και «ύποπτο». Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Με έκπληξη διαβάσαμε πριν από λίγο την ανακοίνωση του πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία αποφάσισε τον αδικαιολόγητο επί της ουσίας αποκλεισμό του φακέλου των Ενωμένων Μακεδόνων από τις αυτοδιοικητικές εκλογές για το δήμο Θεσσαλονίκης! Οι Ενωμένοι Μακεδόνες πριν από λίγες μέρες καταθέσαμε έναν ΠΛΗΡΕΣ και ΑΡΙΣΤΟ φάκελο! Δεν αντιλαμβανόμαστε για ποιόν λόγο μας ''αποκλείουν'' από τις εκλογές έτσι αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα!
Μήπως υπάρχουν σκοπιμότητες πίσω από αυτόν τον αποκλεισμό; Μήπως σε αυτό το σύστημα που ψήφισε τη συμφωνία των Πρεσπών δεν του άρεσε ο τίτλος μας ''Ενωμένοι Μακεδόνες'';.
Μήπως τελικά έχουμε τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας σε αυτή τη χώρα;; Μήπως κάποιοι φοβήθηκαν τη δυναμική των Ενωμένων Μακεδόνων;; Εμείς από τη μεριά μας έχουμε να υποσχεθούμε ότι δεν θα το βάλουμε κάτω! Δεν θα πτοηθούμε και σας επισημάνουμε ότι μας πεισμώσατε ακόμα περισσότερο! Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα ένδικα μέσα για να ανατρέψουμε αυτή την άδικη, μεροληπτική, ύπουλη και ύποπτη απόφαση! Την απάντησή της επίσης θα δώσει και η ίδια η κοινωνία της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και θα την επιστρέψει μπούμεραγκ στα κέντρα αποφάσεων που απέκλεισαν αδίκως και ύπουλα τους Ενωμένους Μακεδόνες! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ! ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ».